top.jpg

Vores udstyr

4baad2.jpg

Klubben råder over egen helt nye kompressor og der er gratis luft med 200 og 300 bar til alle medlemmer af klubben. Udover ren luft, er det også muligt at fylde flasker med NITROX på vores fyldeanlæg.

ASS er meget mobil med 2 både på trailere. Blæser det fra vest kan vi køre til østkysten og omvendt. Begge både er udstyret med navigationsudstyr og ekkolod, så vi kan finde alle vores dykkermål.

Den ene båd (HavgASSen), er en aluminiums speedbåd med en 115 Hk motor og kan medtage 8 dykkere med fuldt udstyr. Den er desuden udstyret med en sidescanner.
Den anden båd (Gummipølsen) er en gummibåd med en 30 Hk motor og kan medtage 4-5 dykkere med fuldt udstyr. Båden transporteres på en specialbygget trailer, så den kan søsættes fra stranden.

I klubben er det muligt (for medlemmer) at leje udstyr til favorable priser (dog med undtagelse af dragt som skal anskaffes personligt)

I klubhuset, som vi uden at blinke gerne vi betegne som Danmarks flotteste af slagsen, beliggende få meter fra Limfjorden i den helt nyetablerede Vestre Fjordpark, er der gode skylle- og tørre-forehold, så det er muligt at vedligeholde sit udstyr.

I klubben er der selvfølgelig også et dejligt klublokale med bl.a. lækker sofagruppe til de mere tilbagelænede stunder, bl.a. til klubaftener som afholdes om tirsdagen hele året rundt.

6vestre_fjordpark3.jpg