top.jpg

Uddannelse og certifikater

Vi uddanner pt. kun gennem ekstern dykkerinstruktør. Pris for et Open Water Diver certifiket (dyk til max 18 meter) ligger på ca. 4.495. Prisen for overbygningen Advanced Oppe Water Diver (dyk til max 30 meter) er yderligere ca. 2.500. Har du spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om uddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte Torben Olsen på telefon 22537395.

27red_sea_anemonefish_02.jpg
22dyk22_058.jpg

Vi har gennem alle årene gjort meget ud af at vi dykker, med sikkerheden højt prioriteret.

Sikkerheden er en væsentlig faktor for alle medlemmer i klubben, og vi har da heller ikke haft dykkermæssige uheld i klubbens snart 50-årige historie.

I ASS vil erfarne medlemmer hjælpe dig
med gode råd og vejledning, så du opnår en spændende og sikker dykning, hvorend du måtte befinde dig under overfladen. I klubben har vi desuden flere meget dygtige undenvandsfotografer som gerne "øser" af deres erfaringer indenfor netop denne gren af sporten.

26todykker.jpg

Er du allerede dykker med certifikat (klubben er åben for certificerede dykkere fra alle godkendte dykkerorganisationer), men mangler nogen at dykke med, er du meget velkommen til at kontakte Torben Olsen på telefon 22537395