top.jpg
Professional Asssociation of Diving Instructors
National Academy of Scuba Educators
Dykkerforretninger
Billigt sted at købe manchetter og halstætninger mv.. Det er der vist nogle der har brug for!!!
Dykkerforretninger - online
Forskelligt udstyr mv. køb/salg af brugt udstyr
Vrag
Må jeg køre med klubbens trailere?
Skal jeg have B eller B/E kørekort? Trailerdata:
HavgASSen Totalvægt=1300 kg, Egenvægt=375 kg. havgASSen+trailer incl. 50 liter benzin vejer 1075 kg.
Gummitrailerdata: Totalvægt=1000 kg, Egenvægt=??? kg. Gummibåd incl. motor og 25 liter benzin + Trailer vejer 585 kg.
Skal min bils max tilladte påhængsvægt m/ bremser evt. nedjusteres på registreringsattesten ? Brug eksemplet angivet for hestetrailere.
Reglerne for trailer kørekort
Vejret
DMI
Dansk Meteorologiske Institut
Meget præcis vejtjeneste hvor udviklingen kan følges time for time.
Direkte link til lokal vejrmåling
Radaren viser den regn der aktuelt faldet 3-8 minutter før.
Sverige
Salt er et dykkercenter i Kungshamn i Sverige - en god times kørsel fra Gøteborg. Et rigtigt godt sted hvor tingene fungerer. Eget husrev med vrag 2 (to) meter fra døren ud fra centeret. Og naturligvis utallige gode dykker spots i den omkring liggende skærgård. Absolut et besøg værd.
Norge
Norsk Meteorologisk Institut
Indehaver: Carlo Golfetto - taler engelsk. Fin hjemmeside med billeder af dykkermål, samt landkendinger og GPS positioner på enkelte steder.
Telefonbogens Gule sider i Norge. Der kan søges på det samme som i KRAK. Poststed = bynavn
Beskrivelse af 12 dykkermål i Egersund.
uwfoto / foto
Henrik Adelborgs hjemmeside om uwfoto
En foto gruppe på nettet hvor man kan oploade fotos og få kritik af andre medlemmer fin side.
Tyske kvalitets uw blitze
Olympus dk
Canon dk
Forhandler af uwfoto grej
Producent af uwhuse og blitze
Igruop for uwfoto og natur interesserede
Diverse
Online dykkerklub
Privat hjemmeside
Dykkerportal med daglige nyheder fra ind og udland. Beskrivelser af dykkersteder, vrag, foto, forskning, fri dykning og meget mere. Bliv medlem og få dine egne artikler/billeder på siden.